Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGÉSZ-SÉG

2012.04.11

 

*************************

2

 

 Kérlek, hogy olvasd el az alábbi cikket a saját és szeretteid egészsége érdekében:


forrás:

https://www.facebook.com/Szuperelelmiszerek


Cikkek:
1. Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegít
2. Az orvosok 75%-a saját magának nem adna kemoterápiás kezelést
3. Nehezen gyógyíthatták Steve Jobsot
4. 5 hazugság a rákról, amit szeretnének, hogy elhiggy

*****************************************
*****************************************
Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegít

"(NaturaHirek.hu) Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul” érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik” és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a ” terápia” gyorsabban megöli a beteget mint maga a betegség.


A kemoterápia során keletkező fehérje az ú.n. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:

“A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának.”

A csapat ezután nyilatkozatott tett, összefoglalva talált eredményeiket:

“Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához.”

Közben filléresen olcsó fűszernövényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt összehasonlítva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot.

Sajnos még mindig sok a “régi paradigma” a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el."

Források:
http://naturahirek.hu/egy-tanulmany-veletlenul-fedi-fel-a-kemoterapia-a-rakra-csak-rasegit/

http://articles.nydailynews.com/2012-08-06/news/33069701_1_healthy-cells-tumor-cells-chemotherapy

http://www.cell.com/cancer-cell/abstract/S1535-6108(11)00447-8

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19138983

*******************************************
Az orvosok 75%-a saját magának nem adna kemoterápiás kezelést

"(NaturaHirek.hu) Az orvosok régen azt gondolták, hogy ha egy beteg vérét lecsapolják, akkor testét megtisztítják a “gonosz” fertőzéstől vagy megbetegedéstől. Ezzel szemben csak azt érték el, hogy a beteg ember sokkal gyengébb lett, nem tudott megküzdeni a kórokozókkal.

Kérdőívek azt mutatják, hogy továbbra is négy orvosból egy hajlandó kemoterápiának alávetni magát annak egész testre és immunrendszerre vetülő pusztító hatása és a rendkívüli alacsony sikerességi rátája miatt. Megfejelve ezt még azzal a ténnyel, hogy a rákos beteségek mindössze 2-4%-a reagál valamit is a kemoterápiára és mégis majdnem minden fajta rákra alkalmazzák, a kilátások nem túl rózsásak.

A felmérések McGill Cancer Centerben készültek 118 rák szakértő orvos körében. Arra kérték az orvosokat, hogy képzeljék el azt, hogy rákosak és válasszanak hat különböző “kísérleti” terápia közül. Ezek az orvosok nem hogy a kemoterápiás megoldást nem választották, kérdezésre azt is elmondták, hogy családtagjaikat sem engednék, hogy végigcsinálják a kezelést! Mit árul ez el Önnek erről az archaikus betegség kezelési módszerről?

Ezek a felmérések nagy hatással vannak az általános közvéleményre is a legtöbb nyugati társadalomban. A kezelésben való bizalom hiánya az orvosok felől lassan átsugárzik már a betegek felé és egyre többen fordulnak a természetes orvoslás felé, ahogy ez az 1900-as évek elején is volt, mielőtt az orvostudomány és a gyógyszeripar ennyire korruptá vált volna.

Egy emelt szintű toxicitás valójában az utolsó dolog, amire bármilyen lénynek szüksége van a fertőzések, ill. betegségek elleni védekezésben.
Auto-immun betegségek főleg akkor alakulnak ki, amikor az emberek az élelmiszerrel, ivóvízzel, oltóanyaggal vegyi anyagokat visznek be szervezetükbe. Ilyenek a mesterséges édesítőszerek és a környezetszennyezésből fakadó ártalmak is. A kemoterápia a testet borzalmas mérgekkel tölti fel. Az orvosok, rákszakértők, kutatók már tudják ezt, de a gyógyszergyárak nyomására még mindig nem javasolnak helyette alternatív megoldásokat, étrendkiegészítőket, gyógynövényeket és szuper-élelmiszereket.

A rák legyőzésének útja a méregtelenítés és az immunrendszer felerősítése, nem pedig tovább rongálása és vegyszerekkel való elárasztása. Az orvosok tudják, mennyire abszurd a kemoterápia ideológiája.

A kemoterápia nagyon kevés sikerrel jár vastagbél-, tüdő-és mell rák esetében, ahogy ez az elmúlt évtizedben már dokumentálásra is került.

Lehet, hogy tényleg csak szélsőséges véletlen, hogy bár az orvosok 75%-a nem hajlandó saját magát vagy családtagjait alávetni a kemoterápiás kezelésnek, a betegek 75%-ának viszont felírja azt? A költséges kemoterápia és a gyógyszeripari “csúszópénzek” azt sugallják szó sincs véletlen egybeesésről."

Forrás:
http://naturahirek.hu/az-orvosok-75-a-sajat-maganak-nem-adna-kemoterapias-kezelest/

További források:

http://www.indiadivine.org/

http://www.curenaturalicancro.com/2-physicians-refuse-chemo.html

http://www.nytimes.com/2011/09/19/opinion/economic-bleeding-cure.html

http://breastcancercover-up.com/

http://cancercentre.mcgill.ca/research/

http://www.globalhealingcenter.com/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2001350/
*******************************************

Nehezen gyógyíthatták Steve Jobsot

42 százalék esélye volt arra, hogy legyőzze betegségét. Májátültetése arról tanúskodik, hogy a kezelés után visszatért és áttétet képezett a rákja.

Steve Jobsnál több mint hét éve diagnosztizálták a hasnyálmirigyrák neuroendokrin típusát, 2009-ben egy májátültetésen is átesett.

Az Apple-alapító sokáig titokban tartotta betegsége természetét, ám az AP amerikai hírügynökség által megkérdezett független orvosi szakértők szerint azért lehetett szüksége a májátültetésre, mert a kezelés után visszatért és áttétet képezett a rákja.

***************************
Feltételezésük szerint Jobs halálát rákja, az új máj leállása vagy a kilökődés megelőzésére adott szerek miatti szövődmény okozhatta.
***************************

"Küzdött, ment tovább, és tette mindazokat a dolgokat, amelyeket meg akart tenni, mindaddig, amíg ezzel a betegséggel élt" - nyilatkozta Julie Fleshman, a Pancreatic Cancer Action Network elnevezésű szervezet elnöke a LiveScience tudományos hírportálnak.

Az Egyesült Államokban 2010-ben 43 140 új hasnyámirigyrák esetet diagnosztizáltak, amelyek közül 36 800 halállal végződött.

A TÚLÉLÉS SZEMPONTJÁBÓL NEM MINDEGY, MELYIK TÍPUS

A hasnyálmirigyrákok többsége - 95 százaléka - úgynevezett adenokarcinóma, általában a hasnyálmirigy-vezeték mirigysejtjeiben alakul ki.

Az esetek 5 százalékát kitevő másik típus, a neuroendokrin daganatok kezelése könnyebb, és ez a ráktípus kevésbé agresszív. A hasnyálmirigyet nehéz megközelíteni diagnosztikai céllal, a mégis fellelt tumor eltávolítása pedig bonyolult műtétet igényel.

*********************************
Az amerikai Nemzeti Rákintézet adatai szerint a hasnyálmirigyrákos esetek csak mintegy 8 százalékát diagnosztizálják, mielőtt áttétet képezne.

Náluk az 5 éves túlélés aránya 21,5 százalék, azoknál viszont, akiknél későbbi stádiumban veszik észre a daganatot, ez az arány csak két százalék. Műtéti megoldást még a nem áttétes daganatoknak is csak 15 százalékánál tudnak felajánlani az orvosok, A KEMOTERÁPIA PEDIG SOKSZOR HATÁSTALAN A HASNYÁLMIRIGYRÁKRA.
*********************************

A Steve Jobséhoz hasonló neuroendokrin daganatoknál az 5 éves túlélés jobb, 42 százalék.

GENETIKAI GYÖKEREI LEHETNEK

A daganatok nemcsak felbukkanási helyük szerint különböztethetők meg, hanem igen változékonyak lehetnek genetikai hátterük alapján is.

Amerikai és brit kutatók most olyan módszert keresnek, amellyel a mutálódott DNS már a rákmegelőző állapotban kimutatható a vérből.

A hasnyálmirigyrák hátterében lévő génmutációk családfájának elemzésével kiszámolták, hogy mennyi idő alatt alakul ki ez a nagy halálozási arányú ráktípus.

Becslésük szerint átlagosan 11,7 év telik el, amíg a rákmegelőző állapotból az első valódi ráksejtek kifejlődnek. További 6,8 évig tart, amíg a daganat növekszik, és az első ráksejtek valahol másutt jelennek meg a testben, majd átlagosan 2,7 év múlva meghal a páciens.

Magyar kutatók Dr. Hegyi Péter vezetésével a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szintén a hasnyálmiriggyel kapcsolatos megbetegedésekkel kapcsolatban értek el áttöréseket. 2012-ben a Szegedi Tudományegyetemre kerül az Európai Hasnyálmirigy Társaság központja.

Forrás: MTI

http://www.hir24.hu/tudomany/2011/10/06/nehezen-gyogyithattak-az-apple-vezeret/
*****************************************
5 hazugság a rákról, amit szeretnének, hogy elhiggy

"Kemoterápia, mammográfia, gyógyíthatatlan betegség? Az is lehet, hogy minden, amit eddig tudtál a rákgyógyításról, hazugság.

Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány, az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért költenek évente többszáz milliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát. És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény?

Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a hibás sejtosztódási folyamatokat. Logikus lenne, hogy ezeket a területeket célozza meg az orvoslás, de nem, mégsem ez történik. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit a rákból, az sarlatán, de legalább is hazudik.

Nézzük, mik a leggyakoribb hazugságok, amikkel etetnek bennünket:

1. hazugság: A kemoterápia kötelező kezelés
Az igazság: az onkológusok 90 százaléka visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha nekik maguknak lenne rákjuk.

Miért? Mert tudják, hogy egyáltalán nem hatékony, és hogy nagyon mérgező. Egyértelműen kimutatták, hogy a páciensek 98%-ánál hatástalan. És amikor a kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a nem kezeltekkel mérték össze, a nem kezelt emberek jóval magasabb arányban gyógyultak meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A kemoterápia teljesen tönkreteszi az immunrendszert, aminek éppen erősítésre, segítségre lenne szüksége, hogy legyőzze a betegséget. Aki a kemó után képes meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak ellenére gyógyul meg.

2. hazugság: Minden 40 év feletti nőnek rendszeresen kéne mammográfiás vizsgálatra járnia
Az igazság: a mammográfia sokkal többet árt, mint használ. Minden egyes nőre, akinek segít, tíz nő jut, akinek ront az állapotán. Az évi 4 milliárd dolláros mammográfia-ipar arra biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással óvják az egészségüket.

Ezzel szemben a dán Nordic Cochrane Center kutatói megdöbbenő eredményre jutottak 500.000 nő vizsgálata alapján: minden 2000 nőből, akik mammográfiás vizsgálaton vettek részt egy tízéves időszak alatt, mindössze egynek hosszabbítja meg az életét ez a szűrés, másik tízet viszont megbetegít. A mammográfia sugárzása évente 3%-kal növeli a mellrák kialakulásának esélyét, és sok esetben egy magától visszahúzódó tumor olyan behatást kap tőle, hogy gyors terjedésnek indul.

Ennél sokkal veszélytelenebb az ultrahangos szűrés, de houstoni Texas Egészségtudományi Központ munkatársai már olyan tesztet is kidolgoztak, ami nyálból képes megállapítani a mellrák jelenlétét - jóval a kimutatható daganat előtt.

3. hazugság: a rákgyógyszerek hatékonysági mutatói
A tudományos eredményeket sokféleképpen lehet maszkírozni - különösen, ha anyagi érdekek állnak mögöttük. A Tamoxifen nevű, népszerű mellrák-gyógyszer hatékonyságát például úgy hirdetik, hogy 49%-ban képes megelőzni a rák kiújulását. Ez nem igaz. A Tamoxifen független kutatások szerinti hatékonysága mindössze 1.6%, harmincszor kisebb, mint ahogy hirdetik. Mégis, mivel úgynevezett relatív számokat használnak, az eredmény végül is bármi lehet. Hogy mihez mérik a relatív értéket, azt nem tudjuk meg soha, de a 49%, az határozottan meggyőzően hangzik.

A másik jól csengő adat, miszerint a korai szakaszban (természetesen mammográfiával) felfedezett mellrák 91%-os eséllyel gyógyítható ötéves időszakra vetítve, szintén csak egy csali. Mivel a mellrák egy lassú növekedésű tumor, öt év alatt sokszor semmilyen tünete nem észlelhető. Így ha valaki nem is tud róla, hogy mellrákja van, annak 1.) lehet, hogy magától kezeli azt az immunremndszere, 2.) pont ugyanoda jut 5 éven belül, mint az, akinek felfedezték. Viszont a mammográfia, a kemoterápia és a szükségtelen gyógyszerek nélkül sokkal nagyobb a túlélési esélye.

4. hazugság: A rákgyógyszerek a gyógyítást szolgálják
Az igazság: az onkológus nem azzal keresi a pénzt, hogy gyógyít, hanem azzal, hogy hatalmas jutalékokat kap a felírt gyógyszerek, kezelések után.

A JAMA nevű, híres amerikai orvosi folyóirat szerint egy átlagos onkológus jövedelmének 75%-a abból származik, hogy a rendelőben kemoterápiához használt gyógyszereket értékesít. A gyógyszerek pedig igen drágák - elvégre kell a pénz a kutatásokra. Mégis, a gyógyszerek promóciójára évente több tízmilliárd dollárt költenek csak az egyesült államokban.

Az Eli Lily gyógyszercég egyik volt orvoslátogatójának a Kongresszus előtt, eskü alatt tett tanúskodása szerint a gyógyszercégek volt modelleket, gyönyörű fiatal nőket alkalmaznak, hogy vacsorázni és borozni vigyék az orvosokat, eltúlozzák a gyógyszerek hatékonyságát, és minimálisnak állítsák be a mellékhatásokat.

5. hazugság: A természetes gyógymódokkal való kísérletezésre nincs idő egy halálos betegség esetében.
Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes léböjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg.

Ott van Dr. William Kelly esete, aki kidolgozott egy olyan enzimterápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva "megeszi" a hasnyálmirigy rákos sejtjeit. Közel 33.000 ember esetében 90%-os gyógyulási rátát tudott felmutatni az első ötéves túlélési szakaszban annak ellenére, hogy a hasnyálmirigy-rák az egyik leggyorsabb, legagresszívabb fajta halálos betegség. Mit tett az amerikai kormány, amikor ezt megtudta? Börtönbe zárta.

Amerikában egyébként sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk, ott annak az egyszerű említése, hogy valaki meg tudja gyógyítani a rákot, automatikusan bűnnek számít.

A jó hír: a rák teljesen megelőzhető, sőt, gyógyítható. És bár a gyógynövényeket is igyekeznek betiltani, és lassan mindent, amit nem lehet levédeni, azért maradt rengeteg megoldásunk. Elsősorban a tájékozottság: ha az ember egy kicsit utánajár, megdöbbentő és megnyugtató dolgokra bukkan a rákkal kapcsolatban. A saját egészségünk a legjobb helyen a saját kezünkben van."

Forrás:

http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/megelozes/5-hazugsag-a-rakrol-amit-szeretnenek-hogy-elhiggy-107125

 

AZ ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLD

 

A szervezetbe kerülve, 3 különböző módon hat:

Amint látható, a kovaföld(7000x-es nagyítás)  úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák éselnyelik a baktériumokat, gombákatparazitákat, vírusokat, endotoxinokat,növényvédőszer maradványokat, drogokat,nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Mindezek eredménye egy sokkal egészségesebb test, kevesebb betegséggel.
A termék felhasználói gyakran jelzik: ”jobban érzem magam”. Ez a jobb érzés
abból származik, hogy minden szemét eltávolításra kerül és az immunrendszer
igazán beindul, amire már annyira szüksége volt.

 A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a
kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül
utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat. Csak néhány hónapon át
tartó szedést követően a bélfal megtisztul a káros nyáktól

.
Ennek számos előnye van:

1. Rendszeres székletürítés
2. Egészségesebb vastagbél. Ez különösen fontos, ahogy öregszünk.
A tiszta, egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket.
Napjainkban sokan költenek beöntésre nagy összegeket, de ugyanezt megteszi a
kovaföld, olcsóbban és kényelmesebben.
3. Sok felhasználó számol be megnövekedett energiáról és kisebb alvásigényr8l.
Ez annak az eredménye, hogy a tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak
fel a vérkeringésbe. Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni.

 

3: Egy kis mennyiségF kovaföld felszívódásra kerül a véráramba is, mint
szilícium-dioxid. Az egyik nagy előnye, hogy segít elpusztítani a rossz zsírokat,
így nagy mértékben csökkenti a koleszterin-szintet. Sokan csodálkoznak, hogyan
ment le a magas vérnyomásuk.
1. Az ízületek és szalagok fájdalmai enyhülnek
2. A bőr kitisztul (akne, öregségi foltok, pikkelysömör)
3. A haj és a körmök erősebbek lesznek és gyorsabban n8nek
4. Erősebb fogak és íny
5. Egészségesebb légút, kevesebb köhögés
6. Menopauza kevesebb tünetekkel
7. Egészségesebb kiválasztás

 

Kovaföld

Étkezési kovaföld

210g

3200Ft (EUR11,00)

 

Sok előnye van a szilícium-dioxidnak, napjaink gabonáiban azonban már
kevesebb van. Évekkel ezelőtt a szilícium-dioxid mennyisége az
élelmiszereinkben megfelelő volt, azonban a mai hibridek és a kimerített talaj miatt, csak harmadát tartalmazza a számunkra szükséges mennyiségnek.
A kovaföld egy egyszerF és olcsó módja, hogy megkaphassa a szervezetünk.
Napi használattal segít eltávolítani a nemkívánatos férgeket, parazitákat és
tisztán tartja a beleket. Ismert, hogy az étkezési minőségF kovaföld kisöpri az egyes baktériumokat a szervezetb8l, de nem öli meg a hasznos baktériumokat a belekben.
A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek
között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok
nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. Ezek az ásványok
egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket.
1939-ben egy Nobel-díjas professzor, Adolf Butenandt bebizonyította, hogy az
élet nem létezhet szilícium-dioxod nélkül.
A 2003-as könyvében a ’Víz és Só’-ban Dr. Barbara Hendel kijelentette: „A
szilícium-dioxid a legfontosabb ásványi anyag az emberi egészségre!”
Megjegyzés: Az összes utalás ezen az oldalon az étkezési minőségű kovaföldre
értendő.
Soha ne használjon medenceszűrő tisztaságú kovaföldet emberi és állati
felhasználásra!
Az étkezési minőségű kovaföld egy hozzáadott anyagoktól mentes,
természetes por. Nem kémiai, pusztán fizikia/mechanikai módon működik, így
nincs kémiai toxicitása. Valamint, az étkezési minőségű kovaföldnek nincs szaga
és 85%-ban amorf szilícium-dioxid.
A szilícium-dioxid a leggyakoribb elem a Földön az oxigén után, de nagyon
kevés az olyan élelmiszer, amely a szervezet számára megfelelő mennyiségben
tartalmazza. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek,
porcoknak, ereknek.
A szilícium-dioxid megtalálható a vérben is és fontos az olyan szerveknek, mint
a máj, szív és a tüdő. Az átlagos emberi test, kb. 7 gr-ot tartalmaz és ez messze
meghaladja más fontos ásványi anyagok és nyomelemek mennyiségét. Ezért is
annyira fontos a szervezet ellátása vele, az élet korai szakaszában, mert később
az öregedés folyamán a szövetekben lévő mennyisége meredeken zuhanni kezd.
A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb
felszívódására. Így egész más minőséget ad az életünknek!
Nem halmozódik fel a szervezetben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a
bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.
A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túl sok
használatával sem.
Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a
szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a
háziállatokra és az emberekre. Tiszta, üledékes rétegekből nyert, az egyik
legtisztább ami rendelkezésre. A kovaföld valójában nem föld, hanem
megkövesedett váza az elhalt egysejtFeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.
Egy kiváló rákkutató szerint, ez az egyik legjobb természetes kelátképző
termék, mely kihúzza a véráramból a nehézfémeket. Sokan hiszik, hogy a
megnövekedett nehézfém mérgezéses esetek részben a következ8k miatt
történnek: a vakcinákban lévő higany, fluoridozott víz, alumínium dezodorok,
bizonyos tengeri ételek, fólia csomagolás, alumínium edényben főzés, üdítős sörös
alumínium dobozok és még számos egyéb.
A mikro-fosszilis rétegekből nyert amorf szilícium-dioxid, egy ősi, több ezer
éves, üledékes, kiszáradt rétegből kerül kibányászásra. Különböző méretű, alakú
és színű részecskékből áll.
A kovaföldet felhasználják a festék és gyógyszergyártásnál, kozmetikumoknál,
stb. A szűrés és a töltés két fő felhasználási mód, de ami fontos, hogy ne
használjunk szűrésre használt kovaföldet étkezési célokra. 
Fogyasszon KIZÁRÓLAG ÉTKEZÉSI KOVAFÖLDET!
Hogyan fogyasszuk?
Nincs egyféle tökéletes módja, a fogyasztási szokások eltérőek. Vannak akik 1
púpozott teáskanállal tesznek 1 pohár vízbe és ezt isszák 3x egy nap, étkezések
el8tt. Csodás egészségügyi hatásokról számolnak be, megszabadulás az
aknéktól, tisztább bőr, jobb alvás, több energia, erősebb haj és körmök. Mások 1
púpozott evőkanállal fogyasztanak lefekvés előtt, mert az étkezéstől távolabbi
időpontban érhető el a legjobb méregtelenítő hatás. Vannak akik a reggeli
gyümölcslével isszák meg. Akárhogy is, napi 1x vagy 3x fogyasztva, a
hatékonyságáról számol be mindenki.
Általánosan: közepes evőkanálnyi(7gr), pohár vízben elkeverve.
Fogyasztása nem jár kellemetlenséggel, mivel nincs rossz íze.
A felszívódását segíti, ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk.
Az étkezési minőségű kovaföld használható a terhesség alatt is?
Igen, kiválóan használható a terhesség alatt is. Legjobb egy kisebb adaggal
kezdeni, 1-2 teáskanállal néhány napig vagy hétig és közben sok tiszta vizet inni,
hogy segítse a méreganyagok kiürülését. Egyéni érzés szerint az adag lassan
növelhető. Ez segít megel8zni a nagyobb kanál esetében lévő hirtelen
méregtelenítést.
Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag
felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és
egészséget jelent.
Kis mennyiséget lehet tenni a cumisüvegbe is.
Általános és biztonsági tájékoztató
A kovaföldet bányászók nem jelentették, hogy probléma lenne nekik a por
belélegzése, de mint minden pornak, ennek is kerülni kell a folyamatos
belégzését. Akik asztmásak vagy más tüdőbetegségük van, azok viseljenek
véd8maszkot a használatakor.
A szembe kerülésével vigyázni kell, mert szárítja a szemet.
Néhány ember gyógyító válságot(detox reakció) tapasztalt a fogyasztás
kezdeténél, ez esetben csökkenteni kell az adagokat. Kés8bb a tünetek
csökkenésével ismét növelhet8.
A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túl sok
használatával sem!
Csak étkezési minőségű kovaföldet fogyasszon!
Ez a termék kevesebb, mint 0,5% kristályos-szilíciumot tartalmaz, így nem okoz
szilikózist.
Mi az étkezési minőségű kovaföld?
A következ8 feltételek esetén nevezhető egy készítmény étkezési minőségűnek:
Tétel Követelmény Eredmény
Arzén (ppm) legfeljebb 10 ppm <10
Ólom (ppm) legfeljebb 10 ppm <10
Nem szilikátos anyag%
nem több mint 25%, szárazanyagra
számítva
11,0%
PH teszten átment 7.3
Szárítási veszteség% természetes porok nem több, mint 10% 6.2
Izzítási veszteség
természetes porok
nem több, mint 7%, szárazanyagra
vonatkoztatva <7%
Származási hely: Peru
Peru világszinten is a legtisztább min8séget biztosítja.
Figyelem:
Az olvasottak nem helyettesítik az orvos által adott szakvéleményt. Az
információ kizárólagos célja a tájékoztatás. Nem alkalmas betegségek
diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, és nem helyettesít
semmilyen orvosi tanácsot.

 

 Forrás: 

http://www.indiatitkoskincse.hu/products_details.php?name=KOVAFOLD

...ehhez a fenti cikkhez még kiegészítőként itt vannak árak, viszonyításképp...

 

http://www.olcso.hu/arak/kovaf%C3%B6ld

 

 

"dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága
szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag
törékeny "porceláncsővé" vált.
A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül
sérül, és a beteg elvérzik.
István hallott egy ősi receptről, amit egy UNESCO- EXPEDÍCIÓ talált néhány
éve Kínában.
Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa ugyancsak nagy meglepetésére -
teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen
jelezte!
Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb
halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az
érelmeszesedés okozza, örömmel adom közre az egyszerű receptet
Elkészítés
35 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk,
majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt
üvegben.
Naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását
ezzel is serkentsük.
Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe.
A nyert folyadék tömény fokhagymakivonat.
Adagolása:
Mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben
elkeverve: reggel, délben és este.
1. nap: 1 csepp, 2 csepp, 3 csepp
2. nap: 4 csepp, 5 csepp, 6 csepp
3. nap: 7 csepp, 8 csepp, 9 csepp
4. nap: 10 csepp, 11 csepp, 12 csepp
5. nap: 13 csepp, 14 csepp, 15 csepp
6. nap: 15 csepp, 14 csepp, 13 csepp
7. nap: 12 csepp, 11 csepp, 10 csepp
8. nap: 9 csepp, 8 csepp, 7 csepp
9. nap: 6 csepp, 5 csepp, 4 csepp
10. nap: 3 csepp, 2 csepp, 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején a szokásosnál több folyadékot kell fogyasztani.
Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát.
Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom, próbálja ki, hiszen veszélytelen,
és olcsó szerről van szó.
 
 
 
HOGYAN KELL A SZÍVÜNKET ÚJRAINDÍTANI, HA EGYEDÜL VAGYUNK:
Hirtelen erős mellkasi fájdalmat érzel, ami a karodba és az állcsontba sugárzik
( S Z Í V R O H A M), de nem tudsz eljutni a legközelebbi segítséghez. (10 másodperced van az
eszméletvesztésig):
1. Ne ess pánikba !
2. Kezdj el nagyon erősen és ismételten köhögni
Minden egyes köhögés előtt lélegezz mélyet. A köhögés mély és hosszú legyen, mintha
köpetet akarnál felköhögni.
3. A légzést és köhögést ismételd 2-másodpercenként, megállás nélkül !, amíg a segítség
megérkezik, vagy a szíved újra normálisan nem kezd dobogni.
A mély légvételek oxigént juttatnak a tüdőbe. A köhögéssel járó mozgás összenyomja a szívet és
így fenntartja a keringést. A szív összenyomása segíti a normális ritmus visszatérését is.

 

 

 

ANTIBIOTIKUM HELYETT:
Mézes fokhagyma
Két gerezd fokhagymát nyomjunk át fokhagymanyomón,
majd keverjük el 1 teáskanál mézzel.
Naponta 4-5-ször ismételjük, hiszen ez a legjobb természetes
antibiotikum, 2-3 nap alatt kitakaríthatja a kórokozókat a szervezetből.

 

 

 

Az Atlantiszi Gyűrű.

Az eredeti atlantiszi gyűrűt, mely homokkőből készült, egy Francia egyiptológus: d'Agrain találta meg 1860-ban, a Királyok völgyében végzett ásatásai során, Jua Főpap sírjában. A sír felnyitásakor megtalált papírra vetett átok azért nem hatott rá, mert később magánál tartotta a gyűrűt.

De eredete Atlantiszból származik és több ezer éves.
A gyűrű hatásfokát nézve anyaga mindegy, hogy miből készül, mert mintázatában hordja erejét. Meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív, melyben a mintázatok elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki, s így egy aktívan műkődő védőpajzsot biztosít viselőjének.

Megvéd minden káros energetikai befolyástól, geofizikai okoktól, légkör rezgésének zavaró hatásaitól, véd még minden láthatatlan külső hatástól, vagy bármilyen rossz kívánságtól pl: átok, rontás, vagy egyéb mágikus agressziót közömbösít, transzformál.
A védelmet működtető erő emellett tiszteletben tartja szabad akaratunkat is, ezért nem akadályozza meg az öngyilkosságot sem ha valaki szabad akaratából úgy dönt.
A gyűrű fehér fénnyel sugárzik (Kirlián fotóval bizonyítható), így a fény spektrumának minden színét tartalmazza (ezért egyben egy fény objektum is), tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmónikus élethez szükséges.
Az emberi aurára pozitív erősítő hatással van, mert kiegyenlíti a betegségek és káros energiák okozta elváltozásokat.

A gyűrű három fő tulajdonsága: a védelem, a gyógyítás és az intúíció erősítése.

A védelemről már beszéltünk , így most következzék a gyógyítás ismertetése. Képes a gyógyításra is (természetesen kiegészítő kezelésként) mert helyre állítja az energetikai egyensúlyt, a szervezet öngyógyító képességeit beindítja, és fájdalomcsillapító is egyben.

Mivel az ujjakon is vannak meridián végződések - mely energiapályák összeköttetésben vannak a test többi szerveivel is - így minden ujjon más-más területre fejti ki gyógyító hatását a gyűrű. Tehát minden ujjon hordható, attól függően, hogy milyen szerv gyógyításáról vagy fájdalom csillapításáról van szó, így most részletesen felsoroljuk a különböző ujjak és a gyógyítás területeit.

A gyűrű viselése a hüvelykujjon (a hüvelykujj a Vénusz bolygó hatása alá tartozik) saját szervezetünk öngyógyító erőit az alábbi betegségek gyógyítására összpontosíthatja (természetesen az orvosi és természetgyógyászati kezelés kiegészítése képpen): köhögés, fulladás, vállfájdalom, fejfájás, asztma, mandulagyulladás, torokfájás, arcidegbénulás.
A gyűrűt a hüvelykujj felső ujjperecére helyezve serkenthetjük a tobozmirigyet, a nyúltagyat, a szemeket, a mellet és a fejbőrt. Az ujjtövön viselve pedig a csecsemő mirigyet. A kirlián féle fényképen (elektrofotográfia) amely a biomező sugárzását rögzíti, a hüvelykujj a tüdő és a nyirok rendszer állapotát mutatja.
A lélekre vonatkozóan: a szépségre való fogékonyság, az akaraterő és az intuíció erősítése, az impulzív reakciók ellenőrzése, a belső harmónia.

A gyűrű viselése a mutató ujjon a következő testi betegségeket gyógyítja (a mutatóujj a Jupiter bolygó hatása alá tartozik): fej és fogfájás, bőrbetegség, látási zavarok, eszméletvesztés, fájdalomcsillapítás, emésztési zavarok, a máj és vastagbél működése. Az ujj végén viselve pozitív hatást gyakorolhat a homlok és az arcüregre. A mutatóujj kirlián-féle fotója a gerinc, a gerincvelő, és a vastagbél állapotát mutatja.
Lelki terület: a világ megértése, az önfejlesztés, a szellemi fejlődés igénye. A gyűrű mutató ujjon való viselése a dohányzásról való leszokáskor is ajánlott.

A gyűrű viselése a középső ujjon a következő betegségek leküzdésében segít (a középső ujj a Szaturnusz bolygó hatása alá tartozik): szívburok gyulladás, mellkassi nyomás érzés, kézreszketés, láz, orrvérzés, gyomorbántalmak, túlzott izzadás. Az ujj felső, köröm közeli részén viselve serkenthetjük a nyelőcsövet és a szervezet vérellátását. Az ujj közepén viselve a torokra hatunk, az ujjtövön pedig az orra és a fogakra. A középső ujj a meridiánrendszernek azon részéhez kapcsolódik, amely a vérkeringésért felel.
Lelki terület: a Szaturnusz konszolidál, erősíti a meglévőt, rendszeresít, kikristályosítja az eszméket, önfegyelmet ad. A középső ujjunk a legrejtettebb gondolatainkat és vágyainkat mutatja meg. Segítséget nyújthat pánikbetegségek, hisztéria, álmatlanság és szexuális zavarok esetén.

A gyűrű viselése a gyűrűs ujjon a következő betegségek gyógyításában segít (a gyűrűs ujj a Nap hatása alá tartozik): fejfájás a halánték környékén, szédülés, fülzúgás, nátha, megfázás, gégegyulladás, hiperaktivitás csökkenése. Az ujj középső részén viselve segíthet a migrén gyógyításában, az ujjtövön pedig serkentően hat a máj és az epe működésére. Kirlián féle fotója a hormonrendszer állapotát mutatja meg.
Lelki terület: A Nap az individualitást, a vitalitást és az alkotó energiát képviseli. A saját akarat kifejezéséért és az önértékelésért felel.

A gyűrű viselése a kisujjon a következő eredményt adja (a kisujj a Merkúr bolygó hatása alá tartozik) a testre vonatkozóan: segíthet szemgyulladás, pajzsmirigyproblémák, a vékonybél működési zavarai és fülfájás esetén, relaxáló, fiatalító hatású. A kisujj középső része a nemi szervekhez kapcsolódik, az ujjtövön való viselés enyhítheti a fülbetegségeket.
Lelki terület: racionális gondolkodás, kommunikáció, a tudás megosztása, memorizálás, logika, kapcsolatteremtés.

Ujjaink és belső szerveink kapcsolatát leginkább a kínai medicina térképezte fel a meridián rendszerről szóló tanban. Röviden: a hüvelykujj a tüdővel, a mutatóujj a vastagbéllel, a középsőujj a szívburokkal, a gyűrűs ujj a hormonrendszerrel, a kisujj pedig a szívvel és a vékonybéllel áll kapcsolatban.
A gyűrű általános jellemzői, használata, tisztítása, kimérése

De ne feledjük az energia követi a gondolatot. Más szóval oda áramlik ahová irányítjuk. Ha konkrét szándékkal viseljük a gyűrűt, de nem pont a szándékunkhoz hozzárendelt ujjon, elég ha célunkra koncentrálunk, vagy megerősítés formájában kimondjuk magunkban, esetleg hangosan. Nagy energiája miatt lehet, hogy a gyűrűt nem tudjuk majd állandóan használni, adjunk magunknak egy kis időt, hogy kitapasztalhassuk hogyan kell vele élni.
Kiegészítő kezelésként hatékony mert amikor a gyűrűt megfelelő ujjra húzzuk fel, egy adott akupunktúrás csatornában, az ujjakon lévő reflex zónákban is energia áramlást serkentünk.

Harmadik fontos működési területe, a védelmen és a gyógyításon kívül, az intuíció erősítése. Továbbá: saját para képesség felismerése, kihozása önmagunkból, különböző dimenziók kapcsolattartásának lehetősége s így üzenetekre, spirituális hatásokra való érzékenység kifejlesztése.
Egyik ősi használója úgy vélekedett róla, hogy ez egy telepatikus üzenet-közvetítő is egyben.

A gyűrű tisztítása, gondozása

Vásárlás után azaz használat előtt okvetlenül (mások érintésének energiájától meg kell tisztítani) mossuk le egy pohár vízzel melyben egy csipet sót tettünk. Ezzel a sós vízzel öntsük le a gyűrűt és ezzel kész is a tisztítás.
Ettől kezdve ne adjuk más kezébe, mert tárolja az idegen energiákat is. Amennyiben mégis hozzáérne valaki, mielőtt használnánk, újra mossuk le sós vízzel. Ezen kívül ajánlott a gyűrűt három havonta 72 órára vízben áztatni, melybe szintén egy csipet sót teszünk.

Ha a gyűrű a használat során fényét elveszítené, akkor fogkrémmel, füstölő hamuval, vagy hozzá való tisztító szerekkel tisztítjuk, fényesítjük. Kopáson kívüli fény, illetve szín változás észlelhető a gyűrűn, ha testi-lelki állapotunk nincs harmóniában.
Ha elszíneződik, vagy besötétül, az azt is jelzi, hogy emelkedett a bőr savas kémhatása, így ilyenkor figyeljünk oda jobban étrendünkre és jó ha kissé korlátozzuk a savas ételek, tejtermékek fogyasztását. De tudni kell, hogy stressz hatására is változhat a gyűrű felülete.

Használat előtt okvetlenül mérjük ki a gyűrűt!

Mert igaz, hogy nagyobb részt a közepe fehér fényt sugároz, de a széleinél pozitív és negatív zöld fény is található. Éppen ezért van a gyűrűnek egy negatív és egy pozitív oldala, hogy melyik-melyik azt méréssel tudjuk ellenőrizni, s mivel a két pólus különböző töltésű, így nem mindegy, hogy melyiket húzzuk a test felöli oldalra.

A méréshez szükségünk lesz egy ingára (ez lehet: kristály, réz inga vagy egy cérnára kötött másik gyűrű), ezután az atlantiszi gyűrűnket az asztalra helyezzük, fölé tartjuk az ingát és a következőt kérdezzük: "Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának?" - és várunk türelmesen. Amennyiben az inga jobbra indulva elkezd körözni egyfolytában jobbirányban, ez azt jelenti, hogy ez a gyűrű pozitív oldala.

A következő lépésként a gyűrűt megfordítva fektetjük az asztalra, az ingát fölé tartva megkérdezzük: "Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának" és várunk. Ha az inga bal felé kezd el körözni, ez azt jelenti, hogy ez lesz a gyűrű negatív oldala.

Ezt többször is megismételhetjük egymás után, hogy megbizonyosodjunk, de a gyűrűt felállítva is tesztelhetjük a töltést. Ha ezzel kész vagyunk és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy tudjuk melyik a pozitív oldal, ekkor fogunk egy reszelőt (vas, vagy körömreszelőt) és a gyűrű pozitív oldalát a belső szélénél bereszeljük, azaz megjelöljük. Ez fontos mert minden használat előtt megnézem, hol a reszelt rész, mert csak az az oldala lehet a testem felé, tehát ne az ujj vége felé nézzen hanem a tenyerem felé lesz a reszelt, belseje a gyűrűnek.
Ez a két pólus általában az alap ősi mintázatú Atlantiszi gyűrűre vonatkozik, (melyet leírással jellemzünk) de van ékszerész partnerünk aki eltérő mintázattal ugyancsak nagy energiájú, de pólus nélküli gyűrűket készít, általában ezüstből, személyre szólóan. Ha valakit érdekel, kérjük e-mail-ben jelezze szándékát és az elérhetőséget biztosítjuk számára.

A gyűrű mintázata

A gyűrű alapmintázatának kinézete: középen három egyforma hosszúságú vonás vízszintesen egymás fölött, mindegyik végénél található egy-egy négyzet, és ezek végéhez egy egyenlő oldalú fekvő háromszög kapcsolódik, mely csúcsával kifelé és középre néz.

A gyűrű alap mintázatának jelentése: a két végén lévő háromszögek, az egyik legfényesebb és legközelebb álló csillagot a Szíriuszt jelképezik, mely két csillagból áll. A Szíriusz "A" azaz Tolo, a Szíriusz "B" azaz Po-tolo azaz Fehér törpéből. Feltételezések szerint innen érkezett az atlantiszi kultúrát teremtő civilizáció. Ez bizonyítja különböző népek (nomád kultúrás, afrikai őserdei népek, dogonok stb) földön kívüli eredetét is.

Feltételezések szerint a gyűrűn lévő háromszögek a Szíriuszról érkező jeleket regisztráló antennák is, de a piramis energiáját is jelképezik. Érdekesség, hogy állítólag a Plejádokról is érkeztek ide civilizációk (fénysugarakon). A háromszög továbbá: fényt, mozgást, életet, bőséget, de védelmet is szimbolizál, egyben a védő mágia legfontosabb eszköze is. Ezért az imákat, megerősítéseket vagy varázsigéket mindig háromszor kérjük, ismételjük (megfogalmazás, felküldés, lezárás, eredmény befogadása). A háromszög további jelentései: múlt, jelen, jővő, - test, lélek, szellem, - Menny, föld, alsó világ, - Teremtés, fenntartás, bomlás. De ezen kívűl még: Istenséget, Szentséget, Gondviselést, védelmet jelképez.

A gyűrű többi geometriai formája, a négyzet jellemzői: a stabilitás, mozdulatlanság, alap (például a piramis alapja), a négy elem, a föld, az egyenlőség, pártatlanság, jog, az igazság, a tartósság. A négyzet és a téglalap (azaz a középső vonások) a négy világtáj és a négy rendszeres szél megfelelői. A három téglalap együtt ismét egy négyzetet alkot.

A kőr - azaz maga a gyűrű - formája a teljesség, az univerzum, a végtelenség jele is egyben.

Minden jót mindenkinek:

Erika

Az atlantiszi gyűrű kétféle kivitelben kapható:

- a síma gyűrű fémből készült, ezüstös, vagy arany színű csillogással, alap mintázata a gyűrű anyagába síkban (nem kidomborodóan) van bekarcolva, ára 1000 Ft.
Ha valaki tájékoztatót is kér hozzá, ebből 2 változat van: az egyik vázlatos, rövid lényegi leírással 200 Ft, a másik részletesebb tájékoztató füzet 390 Ft.
Jelenleg előzetes egyeztetés után (tel.: 06 20 441-0150, e-mail: erika@napkapu.hu) vásárolható meg, budapesti címünkön.

- a másik fajta gyűrű ezüstből, egyedi kézműves megmunkállással, budapesti ékszerész műhelyben készül, az ára kb. 18-20 ezer forint, elkészítési ideje minimum 1 hónap.
Ennél a gyűrűnél a minták mind térben kinyúlnak a gyűrű alap formájából - így hatásuk lényegesen erősebb - és van többféle elrendezésű, újonnan kifejlesztett változat, ezért a megrendeléshez minden esetben szükséges egy személyes találkozó spirituális ékszerész partnerünkkel.
Időpont egyeztetés telefonon: 06 20 441-0150, vagy az erika@napkapu.hu e-mail címen.