Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszajelzések TündérAnyánál jártam

2014.03.21

TündérAnyánál voltam...

Visszajelzések, Hozzászólások megtekintése

az eredeti beírásokat itt tudod olvasni:

https://rasu527.eoldal.hu/cikkek/sorselemzes/sorselemzes.html

Ez a dolgozószoba mára már csak emlék... Vitte tova a deviza-mizéria, ám még a bank előtt a Jó Isten elküldte azt a vevőt, aki megvette... Igaz, féláron, de olyan helyen lett eladva, ahol minden második házra ez volt kiírva: Ez a ház eladó!

Ez az Ima nagyban segített -meditációval egybekötve természetesen - az adás-vételben, közzéteszem Neked drága szentem, hátha szükséged lesz/van rá...

hazeladas.jpg

Sajnos, a szerkesztői felületemről eltűnt a méretezés lehetősége, így itt tudod nagyban megnézni:

https://rasu527.eoldal.hu/fenykepek/tunderanya-mesei.../

Rögtön az első kép...

dsc01654.jpg

 

 

 

Hála

(Cs. Zsuzsi, 2011.04.18 15:22)

Drága TündérAnya!
Nagyon megörültem, amikor megnyertem a Veled való személyes találkozást. Amikor Nálad voltam, nyugalom és szeretet vett körül. Azt éreztem, hogy velem mostantól csak jó történhet, és azóta minden nap újra átélem a Veled való találkozást.
Jó pár miértemre választ kaptam, ami nekem nagyon fontos, mert szeretem megérteni és ismerni az összefüggéseket.
A mai napig "emésztem" a hallottakat és amiket éreztem. Nagyon jó érzés, hogy Te és a Kozmikus TündérAnyák Tanácsa velem vagytok. Érzem, hogy a szeretet és a védelem körbevesz és még bátrabban szembesülök a problémáimmal, hogy a lehető leghatékonyabban megoldjam őket.
Köszönöm Neked a lehetőséget, és köszönöm Lajosodnak, hogy a közlekedésben segített. Hálás vagyok, amiért megismerhettelek személyesen és bízom benne, hogy lesz még ilyen alkalom :)
Szeretettel, Zsuzsi

 

dsc01656.jpg

 

 

 

Köszönet

(S. Erika, 2011.01.14 18:24)

Kedves Mindenki!
Sokan vagyunk úgy, hogy egy élethelyzetben elakadunk, elkövetjük ugyanazokat a hibákat újra és újra, nem tudjuk vagy nem merjük meghozni az életünkben nagy változást hozó döntéseket. Azért írok, hogy elmondjam merjetek segítséget kérni!
Megismertem egy csodálatos, tisztalelkű embert, aki hihetetlen energiával és szeretettel rendelkezik. Az ő kapuja mindenki előtt nyitva áll. Amikor felkeresed megszűnik az idő, csak Te vagy számára, a Te életed, a Te problémáid. Köszönettel tartozom azért a pár óráért, amit nála tölthettem. Sok minden egyértelmű lett a találkozásunk óta és már megvan a bátorságom a változtatásokhoz.
És a legfontosabb: hálás vagyok, hogy "beszélhettem" a szeretteimmel.
Köszönöm Tündér Anya!

 

Molnár Mihály

(Rózsa Tündér Anya, 2010.11.06 17:38)

Elöszőr is szeretném letiztázni, hogy nem tulzottan hiszek, minden ezoterikus dologban. Attól fügetlenűl, hogy mégis a szívem mélyén tudom, hogy minden létezik és van, még akkor is ha nem látjuk. Egy kedves ismerösöm ajánlotta Tündér Anyát és olyan dolgokat mondott, amik misztikusak voltak számomra. Sőt ugy is mondhatnám, hogy fantazmagoria. Volt egy kis szabad időm, hát próba szerencse. Amit ott elmondott rólam, hát az nem semmi. A legszebb akkor történt, amikor egy hónapon belül szóról szóra úgy történt, ahogy mondta. Kicsit félelmetes, de csodálatos. Még azt is hozzá teszem soha nem találkoztunk. Megköszönöm azokat a tanácsokat, amik felhívták a figyelmemet olyan eseményekre, amire magamtól nem mertem volna belemerészkedni. Több mint valószinű, hogy olyasmit tud amit mi csak selytünk, de kell hozzá az Ő megerősitése. Köszönöm azt, hogy tökéletes képet alkottál rólam és problémáimról, meg a megoldásról. Ez nem lehet véletlen, mivel olyan belső dolgokról informáltál, amit még a 36 éves házaságom alatt feleségem sem tudott. Ha azt veszem magam is csak most merűltem bele igazán ( kedvesen félelmetes). Remélem, hogy lesz még alkalmam megírni azt ami bejött a mondásokból, vagyis biztos vagyok benne, hogy megteszem. Már csak azért is, hogy mások is tudják meg azt amit nekem megadatott. Szeretettel mindenkinek , de főleg Tündér Anyának.

 

Kedves Tündéranya!

(R.Anikó, 2010.10.12 14:15)


Én egy nagyon kedves ismerősöm által jutottam az oldaladra (Murányi Gabi). Látva, hogy milyen jól érezte, éreztétek magatokat a hétvégén... nekem is vágyam támadt, hogy egyszer eljussak hozzád. Nekem is vannak még megoldandó feladataim, és ebben tudnál nekem segíteni, hogy végre megtaláljam, megszeressem magam :) Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!
Hatalmas a kisugárzásod, ez nagyon jó érzés!
Szeretettel, Anikó

 

A folytatás

(Gabriella, 2010.10.12 13:52)

A vasárnapi tündér tréning folytatásaként- tegnapi nap vagy ma lenne a legalkalmasabb időpont a tiszta igaz társ bevonzása- varázslat, mágia elvégzésére, mondta nekem drága Rózsa. Igen ám, csak hogy már a tréningen sem volt meg minden ehhez, hát elindultam ma beszerezni a még hiányzó kellékeket.
Hát nem leletem fel se ......gyertyát, ..... rózsát és ... még hírmondónak se láttam, a .... is eltüntek valahova, csak szingli figurák üldegéltek szomorúan a polcokon. /Ott is??/
Mit tesz ilyenkor egy Agykontrollon eddződött és spiritualitással foglalkozó,bölcs tündértanonc?
Nem keseredik el, nem. Fogtam magam és kis laboromban alfában megcsináltam az én kis szerelem oltáromat. Elképzeltem,hírnökök előre küldve-ilyet kérek, majd, most még NINCS itt az ideje a lelkednek hogy tényleg megcsináld- de ott a lelked teplomában, a laborban, dolgozunk a kérésen és ha itt lesz az ideje akkor az a fizikai valóságban is meg lesz, megtalálom a gyertyát, a ....
Addig ott van bennt.
Most amúgy is a nem cselekvés ideje van /vagyis ugy cselekszem,hogy nem cselekszem/
hát türelemmel megvárom a jelzést. Akkor biztos lesz a siker.
Áldással írtam.
Gabi

 

dsc01641.jpg

 

 

 

Köszönet

(Gabriella, 2010.10.11 12:24)

Végtelen hálát és szeretetet küldök és érzek. Köszönöm, hogy együtt lehettünk, Veled és a többiekkel, hatalmas energiákat mozgattunk meg, és adtunk információt, aminek első hatásait már ma éreztem.
Köszönöm azt a tudást amit közvetítesz, nagyon sokat tanultam ez alatt az 1 nap alatt és remélem még fogok is.
Áldással írtam
Gabi

 

5520.Szeghalom Újtelep .v.utca 2.sz.

(Novák Sándorné Irénke, 2010.09.19 19:49)

Kedves Rasu Tündéranya!Határtalan boldogsággal köszöntelek !Minden jót és szépet ,bőséget és szeretetet ,meleg öleléssel küldök én is neked!Köszönöm a kedves szavaidat a sok jót az erőt és a sok mosolyt!Nagy erőt közvetítesz ,ez kell is,különben már feladtuk volna.Nem tudom még mi a megoldás,csak azt tudom,hogy vagy nekem és jó tudni,hogy nem vagyok egyedül.Mély hálával és nagy tisztelettel köszönöm neked!!!!!!!!!!Üdv.Novákné Irénke!

 

diana.beki@gmail.com

(Dia, 2010.09.18 21:50)

Drága Tündéranya!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy nálad lehettem egy személyes tanácskozáson! Nagyon sok szépet és számomra fontos, hasznos információt kaptam tőled és a tündérektől. Megváltozott a gondolkodásom és tudom merre kell haladnom. Rengeteg energiát kaptam... és jelentem, hogy elindultam kifelé a mocsárból... mert változtatni akarok!
Nem véletlen, hogy Sütemény Úr kihúzta a nevem... ő is egy igazi bölcs.
Szeretettel ölellek! Dia

 

györ

(juca, 2010.09.16 11:12)

Kedves Tüdér-Anya!!!!

Csodálatos szép napokat!
Áldás, hogy megtaláltalak, és nem véletlen.
Amikor bekapcsolom a gépet, keresem az újdonságaidat,s mindig találok olyat, ami arra a napra nekem pont kellet.
Az életem hasonló a tiedhez.Négy gyereket neveltünk fel, szeretetben, s ugy érzem a gyerekeink ezt viszik magukkal, a kis világukba.Mindig mondom drága jó férjemnek: nekem ö az öttalálatos, ennél több nem is kell.
Érzem a kisugárzásod, s ezt köszönöm.
Juca

 

stopwar@freemail.hu

(Ibolya, 2010.09.14 12:46)

Drága Rózsa!
Egyszerűen csodálatos ami erről a honlapról, de főként belőled sugárzik. Te egy igazi csodás Tündér vagy. Isten áldjon.
Szeretettel, Ibolya

 

elixir@citromail.hu

(E Kata, 2010.09.02 12:26)

Drága Tündéranyám!
Hogy is lehet leírni a leírhatatlant,mely találkozásunkkor kezdődött.Olyan dolgokra tanítottál meg,ami számomra fontosak lettek.Örömet,boldogságot csempészve,néha fűszerezve borssal mely kell a kitartáshoz.Olyan szeretettel és türelemmel tudod mutatni az utat,mit kell észre vennem!
Köszönöm!
Szeretettel ölellek!
Kata

 

7628 Pécs Gorkij.u.

(Nagy Marika, 2010.08.06 07:12)

Megtiszteltetés,hogy mind ezt olvashatom!
Az előző üzenet része...sajnos kimaradt!
Elnézésedet kérem!

 

7628 Pécs Gorkij.u.

(Nagy Marika, 2010.08.06 07:07)

Kedves Tündéranya Rózsa!
Megtiszteltetés számomra,hogy mennyi EMBERNEK segítesz,és adsz hitet,reményt,hogy lehet szebb,és jobb minden!
Szép reggelt,és későbbre csodás napot kívánok Neked,és szeretteidnek!
Szeretettel ölellek!
Marika

 

dsc01632.jpg

 

 

 

lorinczibolya@indamail.hu

(Ibolya, 2010.08.01 11:59)

Drága Tündér Anyánk Rózsa!A jó Isten éltessen erőben, egészségben, boldogságban, még hosszú éveken át születésnapod alkalmából!

Nem is tudom hogy mondhatnám el, hogyan fejezhetném ki hálám, hogy segítséget, lehetőséget kaphatok tőled. Hogy ezen a napon köszönthetlek, köszönthetek egy csodálatos embert, aki annyit segített rajtunk bölcs szavaival. Ha elkeseredtünk hitet adtál életünkhöz.

Mit is mondhatok, mint ezt, ami hírtelen eszembe jutott tiszta szívemből.„Szerencsés a világ, hogy létezel... hogy létezik a hangod, a mosolyod.
Az emlékeid, a céljaid - mindaz, mi megnevettet, erőt ad, és dalra fakasztja az embereket. A világnak szüksége van tehetségedre, mindarra az ajándékra, amelyet Te adhatsz az emberiségnek.
Kérünk, adj nagylelkűen másoknak azokból a dolgokból, amiktől egyedi vagy! Mert a világnak szüksége van Rád... azért aki vagy.”NAGYON, DE NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!A legnagyobb szeretettel:


Ibolya

...

(Márta, 2010.04.26 11:09)


Kedves Rózsa,
Szeretném megköszönni azt a sok segítséget és pozitív gyógyító energiát amelyet kaptam a számomra nehéz élethelyzeteimben, amikor mindenki elfordult tőlem.
Köszönöm mégegyszer, és nagyon sok boldogságot, erőt kívánok tiszta szívemből Neked.
Márta

Tündérház

(S.Zsuzsa, 2010.03.24 13:42)

Kedves Tündéranya!

Kevés az a szó , hogy KÖSZÖNÖM !

Béke és szeretett árasztott el engem amióta eljöttem tőled.Szó szerint repkedek. Olyan mint aki nem a földön jár. Nagyon fura, de rettentő jó érzés. Rég éreztem így magam. Már most érzem, hogy mekkora változások fognak bekövetkezni az életemben.
Leírhatatlan számomra amit kaptam tőled. Megfogalmazhatatlan. Rengeteget dolgoztál értem azon a délelőttön. Amikor a kapuban megláttalak, tudtam Te vagy az az az igazi Tündéranya.Éreztem, hogy jó helyen vagyok, hozzád kellet jönnöm.

Szeretném neked elmondani, hogy kezdem nagyon jól érezni magam . Legszívesebben szétkürtölném a világnak, hogy : HÉ, ITT VAGYOK MEGINT !!!!

Nem tudok eléggé hálás lenni azért ahogy elmondtad az Úr imáját. Ahogy elmondtad abban minden benne volt. Majdnem elsírtam magam.

Sok- sok öleléssel gondolok rád.

Zsuzsi

 

dsc01648.jpg

 

Sorselemzés

(Eszti, 2010.03.09 19:11)

Szia Tündéranyu!!! :)
Csak el szeretném mondani, milyen hálás vagyok, hogy meghallgattál, tanácsot, energiát adtál és ezáltal sokkal jobban érezhetem magam...:) Viccen kívül, Te tényleg egy Igazi Tündér vagy!!! :D Hihetetlen, hogy milyen dolgokra tudsz rávilágítani. Eddig minden beigazolódott, amit mondtál nekem. Különösen megdöbbentő volt, amit a múltamról mondtál...ezeket én is alig-alig mertem bevallani magamnak...belelátsz az emberek lelkébe! Minden kérdésemre korrekt és kielégítő választ kaptam, és amikor azok a hihetetlen, véletlennek tűnő, de mégsem véletlen egybeeséseket láttad, teljesen ledöbbentem. Amikor decemberben először jártam Nálad, akkor is hihetetlenül jól éreztem magam, és ez most sem volt másként...különösen sokat jelent számomra, hogy nem karót nyelt bábként ülünk egymással szemben, hanem nyíltan, szinte barátnőkként tudunk kommunikálni...évekkel ezelőtt sok, magát szakembernek tartó figuránál megfordultam, akik 15 perc után, felületes válaszokat adva elhajtottak, és lelkileg nem lettem gazdagabb, viszont horribilis összegeket hagytam náluk...
Kedves Tündéranyu, visszatérek még Hozzád. Amikor a találkozónk végén megöleltük egymást, mintha feltöltődtem volna. Komolyan...és a kávé is nagyon ízlett ;D Lajosodat is puszilom, aki készséggel hoz-visz a HÉV-megálló és az Otthonod között-ahol olyan harmónia fogadja az oda látogatót, hogy hónapokkal később is érzi az energiákat, amit ott kapott. Lehet, hogy kissé ömlengős voltam, de ez a minimum azután, hogy a segítségeddel kimászhattam a gödörből és az előrejelzéseid maradéktalanul beigazolódnak.
Aki Hozzád ellátogat, nemcsak egy szimpla előrejelzést kap, hanem szeretetet, humort, odafigyelést és ŐSZINTESÉGET (és finom kávét :)). Benned megvan az őszinteség csodálatos képessége, ami ritka kincs.
Hatalmas, kozmikus ölelés és egy puszi Neked, Lajosnak és Angyalkának:
egy visszatérő Kérdeződ:
Eszti :)))

 

rozsaerzsi@freemail.hu

(Erzsébet, 2013.04.09 07:35)

Kedves Tündéranya!
Véletlen találtam rá erre az oldalra,és mivel ugye véletlenek nincsenek valaki"fentről" fogta kezem hogy ide találjak!:)Lelkem sebzett egy múltbéli válás miatt amit minden erőmmel békével szerettem volna lezárni de a mai napig ez nem sikerült.Azóta új párom és csodás kislányom adatott nekem de a lelkem belül mélyen szörnyen fáj .Sok falba ütközöm
mintha nem tudnék előre haladni.De írásaid olvasása közben nyugalmat békességet éreztem a lelkemben.Köszönöm.

Kedves Tündéranya!

(Emese, 2012.09.19 21:16)Tényleg nincsenek véletlenek és utunkat valaki terelheti! Hiszek abban, hogy találkozásunk sorsszerű volt! Kellett nekem a veled való találkozás, beszélgetés és természetesen az a hatalmas energia bomba amit magadból árasztasz, átadsz! Életem eddigi legmélyebb szakaszához értem amiből a kiutat magam sosem vagy csak nagyon nehezen találtam volna meg de te reményt és segítséget adtál ennek megoldásához! Köszönök mindent! Biztos vagyok benne, hogy még fogunk találkozni és megoszthatom veled mire jutottam útmutatásoddal!

Köszönettel: Emese

Katalin

(Katailn, 2012.09.18 19:34)

Kedves Tündér Anya!!

Voltam olyan szerencsés,hogy találkozhattam veled,már a telefon beszélgetés is jó hatással volt rám.Sok mindenre rávilágítottál hiszen én is hullámvasúton ülök évek óta és ez mindenre vonatkozott,párkapcsolat és munka ill.anyagi dolgok.Pontosan meg mondta mit kell tennem és mik azok a dolgok amitől tényleg búcsúznom kell és mik azok a lépések amelyeket meg kell tennem ,hogy előrébb jussak.Nagyon hálás vagyok amiért kapcsolatba kerültünk és minden tanácsát megfogadom ,már az első lépés nagy változásokat hozott és biztos vagyok benne,hogy találkozunk még.Mégegyszer köszönöm :)

Köszönet

(Anna, 2012.08.09 15:20)

Kedves Tündér Anya!

Mindketten hálásak vagyunk a segítségért, és tanácsért amit adtál nekünk.
Rengeteg pozitív energiát kaptunk a nálad tett látogatásunk során. Gyakran eszembe jut amiket mondtál, azóta sokkal pozitívabban állok mindenhez, úgy érzem lassan elolaszlanak a fejünk felől a sötét felhők :)

Hálásak vagyunk mindenért

Anna & Csabi

 

 

dsc01661.jpg

 

Köszönet...

(Ildikó, 2012.03.06 10:30)

Drága Tündéranya!
Néha elég csak meglátni a mosolygó arcodat....máris nem olyan elveszett a világ...
Kaptam én már tőled "hideget-meleget", jókor jött mindegyik....
A jó dolgok mellett, amiket mondtál, sajnos a rossz is beigazolódott, elment a drága Nagymamám...
Már csak reménykedem, hogy következik az élet napos oldala számomra....
Hálás köszönet az önzetlen segítségedért!!
Szerettel: Ildikó

Bp.

(Timi, 2012.01.06 20:12)

Igaz történet...

Életem napok alatt válságba került....elveszítettem a munkám betegségek gyötörtek...magán életem válságban....a családomban élő emberek hasonló problémákkal küzdöttek.....Kilátástalan volt az egész életem....
Amikor beszélgettem a Tündéranyával...aki a legjobb barátom és védelmezőm...nyomon követve életem...azt mondta...Csillagom megvagy átkozva..azt hittem elájulok....semmi más dolgom nem volt csak feljönni erre az oldalra..és..az átok levételt elolvasni...leírni..és..3 gyertyát meggyújtani...3 szög alakban közé tenni az átok levétel imáját..és..megfogni a szeretteim kezét..miközben...3szor elmondjuk a miatyánkat is...a gyertya végig éget..és..azon..az éjszakán..végre..tudtam..aludni....Hihetetlen ami ezután történ...de IGAZ! Másnap a kislányom ment vizsgázni vezetésből..azt kell tudnotok előtte nem sikerült neki...aznap IGEN! Majd...délután megcsörrent a telefonom..és..állásügyben hívtak...interjú és felvettek...Következőnap..ismét..egy álláslehetőség jelentkezett...ami előtte 2 hónapig semmi pedig jubiláltam 300 helyre küldtem el az önéletrajzomat...Mivel vállalkozó vagyok mind a két állást eltudtam fogad...Elmúlt a betegségem az édesanyám orvosi eredményei negatívak lettek...jobban..van...és..még egy fontos dolog...Hónapokig tartó bírósági tárgyalásokra jártam...és..már feladtam...kilátástalan volt a helyzet.A tárgyalás pozitívan végződött...A bíró az Én javamra döntött akkor már tudtam..Tündéranya átoklevétele segített.Drága Tündéranya a Jó Isten segítsen és vigyázzon rád...Mindenkit kérek..akinek problémái gondjai van keressétek fel Tündéranyát..Csodálatos embert tudhatok magatokénak és már a beszélgetés megnyugvást ad a lelketeknek.Én saját magamon tapasztalta.Életem egyik legcsodálatosabb része Tündéranya..hogy van nekem...Nagyon szeretem....
Áldott Boldog Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek....

BP XIV.KORDOVÁN T

( Zsuzsi, 2011.11.16 13:49)

Kedves Rózsa!
Tegnap fantasztikus élményben volt részem, útmutatást, segítséget,és hatalmas energiát kaptam.....és ezért nagyon hálás vagyok!
Úgy gondolom, mindenkinek eljön az a pont az életében amikor érzi
hogy sorsforduló elött áll és hiába fürkészi a jövőt, a válaszokat egyedül nem találja meg.
Szüksége van olyan Áldásos segíségre aki elsimítja a kusza gondolatokat, megvilágítja a jelent és a lehetséges jövőt .
Engem a sorsom vezetett hozzád nagyon hálás vagyok érte!
Mindenkit csak bátorítani tudok arra hogy amikor szükségét érzi, hallgasson a belső hangra és merjen segítséget kérni Rózsától
Köszönettel! Zsuzsi

 

SZ szm

(Henrietta, 2011.10.04 10:44)

Kedves Rózsa!
Hálás vagyok a sok segítségért , tanácsért és köszönöm azokat a pozitív energiákat amiket kaptam!!!!:)
Kevés a mai világban az ilyen ember mint ÖN Kedves Tündéranya! :)
És tudom már mosolyogni is :)
Köszönöm: Heni

...

(Olgi, 2011.10.03 09:02)

Drága Tündéranya!
Hálásnak és szerencsésnek érzem magam,hogy rád találtam!
Amikor elmentem hozzád ,mindenhol csak a szeretetet érzetem nálad,Csodálatos és megható érzés volt.Most először éreztem azt,hogy meghallgatnak, szeretettel segitenek.Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy menjen el hozzád,ha szembe akar nézni saját magával és lelki erőre van szüksége.A végén,mikor megöleltél,akkor éreztem azt az őszinte szeretetet,amit még soha.
Hálás vagyok neked és nagyon KÖSZÖNÖM!

Örök hálám...

(D.Anikó, 2011.09.19 09:37)

Drága TündérAnya!
Előszöris szeretném megköszönni,hogy vagy nekem/nekünk :o))
Tavaly év vége felé elmondtad nekem mi is vár rám az elkövetkező évben ( azaz 2011-ben ) én akkor sokmindenről úgy gondoltam, hogy az lehetetlen ..... és pont tegnap jöttem rá hogy szépen sorban minden igazzá válik amit elmondtál nekem.... Köszönöm, hogy megtanítottál a rossz dolgokban is megtalálni a jót (van amikor el kell telnie egy kis időnek hogy meglássam a jót, de ... folyamatosan próbálkozom ).
Ritka manapság az olyan ember mint TE... Ha őszinte akarok lenni ... én már előtted is voltam jósnőnél de ő csak arra ment hogy "megszedje" magát és szinte semmi nem jött be abból amit mondott. Ellentétben veled!!!! Ha ezt az oldalt is megnézi valaki rengeteg információhoz segítséghez juthat .... minden szavadból a szeretet és az a mérhetetlenül pozitiv energia sugárzik ami szerintem nem csak nekem segített....
Szeretném mégegyszer megköszönni azt a sok segítséget amit Tőled kaptam!!! Örülök hogy feléd irányítottak az égiek ... örök hálám érte...
Mosolygós szép napot Neked és szeretteidnek .... és mindenkinek aki erre jár :o))

 

dsc01654.jpg

 

Tőled kaptam...az én ajándékom.

(Judit, 2011.09.15 21:27)

Drága TündérAnya!
Köszönöm a sorsnak, az égieknek, és nemkülönben Sütemény Úrnak, hogy megismerhettelek! :)
Nagyon -nagy izgalommal indultam útnak hozzád, mi is vár ott rám, azon kívül, hogy Te ott leszel. :)
Megismertem általad egy igazi Tündér világot, és egy igazi Tündért! Hihetetlenül csodálatos élményben volt részem. A Te kedvességed, bölcsességed, mosolyod, és hatalmas tudásod...ez mind-mind az én ajándékom!
Nagy boldogságot okoztál nekem azzal, amikre tanítottál engem és amiket mondtál nekem. Egy kicsit reménytelennek láttam a helyzetem, de most kinyílt a világ, és úgy érzem VAN JÖVŐM!
Hihetetlen volt, éreztem az energiákat, mondhatnám kézzel fogható volt az ami nekünk...a szemünknek láthatatlan.
Köszönöm az erőt, a gyógyítást a bölcsességeket a tanítást...köszönöm Neked és a TündérAnyáknak.
Én igyekszem mindent úgy tenni, ahogy Te tanácsoltad, és ahogy tanultam tőled.
Legyen áldott az életed és kívánok neked még sok erőt, egészséget ehhez a csodálatos munkához amit végzel.
Hatalmas oroszlános öleléssel...Judit Pécsről

Koszonet es Hala,Megtortent a Csoda

(Marcsika, 2011.08.24 20:10)

Draga RaSu TunderAnyanak szeretnek megkoszonni rengeteg mindent,nagyon mely depresszioban voltam,ritkan fordul elo velem,de akkor nagyon,elkeseredesemben mar olyan dolgokat forgattam a fejemben,h eleg volt ebbol a foldi eletbol es akkor bukkantam ra RaSu TunderAnya irasaira,mar eleve a koszontese ,h-CSILLAGOM-megsimogatta a lelkem,aztan tovabb olvasva,imadkozva egyre inkabb kezdtek felszakadozni a felhok es egyre inkabb kezdett kitisztulni ,a lelkemben kezdett besutni a feny,mar nem csak az irasokat olvastam,hanem meditacios gyakorlatokat,tundervarazst is naponta megcsinaltam igy a lelki harmoniaval az anyagi dolgok is joiranyt vettek,mostanra orommel van csordultig a szivem es vegre a parom is orommel terhet haza az asszonykajahoz,mert mar nem kell szomorkodjon a konnyeim miatt ,rajta is nagy valtozasok mentek vegbe ezaltal.Tovabb nem szaporitom a szot ,ilyen meszirol is megtortent a csoda es ezert vegtelen hala es orom van a szivemben.Koszonom neked RaSu TunderAnya,Marcsika

Szigetszentmiklos

(Erika, 2011.08.18 21:11)

Szinte napra pontosan lepett be az eletembe a regen vart kedves, talan evszazadok ota varunk mar egymasra, pontosan ugy es ahogy Rozsa mondta.
Nem gyozok almelkodni, meseszeruen csodalatos a kezdet..
Legy aldott Rozsa, sokunknak segitesz a botladozasban, mert remenyt adsz! Szeretettel, Erika

Bp.

(Aliana, 2010.05.31 20:27)

Drága Tündéranya!

Amióta nálad voltam sok minden változott - persze pozitív irányba -, még aznap este történtek olyan dolgok velem, amikre régen vártam. Azzal, hogy feloldottunk egy blokkot az általad közvetített információk segítségével, rögtön beindultak az események az életemben. Szeretném megköszönni a Tündéreknek, hogy elvezettek hozzád és Neked pedig azt, hogy átadtad nekem azokat a nagyon fontos információkat, amikre éppen akkor volt szükségem. Igazából szavakba önteni nem is lehet, amiket átéltem ott nálad. Hála és Szeretet. Mindenkinek javaslom, hogy hallgasson a szívére és azt kövesse. A Delfinek ölelésével és szeretetével: A.
http://www.blueharmony.eoldal.hu

 

Re: Bp.

(RaSu TündérAnya..., 2011.08.18 09:36)

Ibolya, köszönöm szépen a visszajelzésedet... Áldott, örömteli Időket kívánok!

Rózsának!!

(Erős Tivadarné, 2011.05.31 17:52)

Tiszta szívből,és szeretettel írok ide.Hosszú idő óta segítesz nekem,hisz olyan bizonyságok vannak mögöttem,amiben már nem kételkedem. Köszönöm hogy vagy nekünk! Kata

Re: Rózsának!!

(Kata és drága MINDENKI!, 2011.06.08 13:26)

Köszönöm Neked és MINDENKI MÁSNAK a kedves visszajelzéseket... így érzem,hogy azon az Úton haladok, amit az Univerzum kijelölt számomra...
Áldott,örömteli Nyarat kívánva;Tündérörömöleléssel;RaSu TündérAnya...

Re: Rózsának!!

(RaSu TündérAnya, 2011.06.23 14:59)

...a Szeretet átmelegíti a szívemet... rengeteg szeretetet és tanítást kaptam Tőled Katám... Köszönöm... azért tudok szeretetet kisugározni, mert annyit kapok... :-)
Áldott,örömteli legyen az egész Életed... Tündérörömöleléssel;RaSu TündérAnya...

 

Szigetszentmiklós

(Anita R., 2011.05.24 10:08)

Kedves Rózsa!

Már eltelt pár hét azóta, hogy Nálad jártam, de még mindig érzem azokat a pozitív energiákat amit Tőled illetve általad nyertem.
Nagy szükségem volt rá!
Köszönöm a sok törődést és odafigyelést, amit kaptam, míg ott voltam.
Nem gondoltam, hogy ennyire szerteágazó elemzést készítesz és ennyi időt szánsz majd rám. Jólesett érezni, hogy akkor és ott, csak Én számítok.
Rengeteg mindent kellett feldolgoznom a hallottak után.
Remélem jó úton járok, hogy a sok pozitív dolog és változás megvalósuljon az életemben.
Még egyszer köszönök mindent Neked és Lajosnak is.
Sok szeretettel: Anita

Szi

(Erika, 2011.05.08 17:54)

Draga Tunderanya!

Fantasztikusan jo erzes a kozeledben lenni! Pillanatok alatt erezhetove valt, hogy mennyi szeretetteljes fenyleny vesz bennunket korul, mind -mind tele segito,vedelmezo szandekkal, joakarattal!Egesz meleg lett a szobaban a kozelseguktol.
Amikor informaciot kaptam arrol,hogy hamarosan belep az eletembe a Masodik Nagy O ( ozvegy vagyok) egy nemet ferfi kepeben,hat kicsit mosolyogtam rajta,hogy is lehetne ez, hiszen en angol nyelvteruleten dolgozom. De aztan eltelt 2 nap es nem csak ugy megjelent,hanem szinte berobbant az eletembe!
Rogton 12 oldalas levelet kaptam es szegeny agyam nem gyozte leforditani. Hat bizony aki nem hasznalja a nyelvet vagy 25 evig, annak ez most komoly kihivas .De ha van celunk,akkor mindent legyozunk!
Ez akkor tortent,amikor mar lelekben arra keszultem,hogy szep csendesen eljek ezentul, egyedul. Es lam, Rozsa szavai szorol szora beteljesedtek! A masik csoda: az enekles. Hobbibol, egi suggallatra elkezdtem enekelni ( Te, a sztar oldalon) oromet okozott, ennyi.
De Rozsa szeliden mondta; allits ossze egy repertoart, szukseged lesz meg ra,abban fejlodni fogsz es kulfoldon fogsz elni ezentul. Azota meg tobb dalt raenekeltem es jottek a gratulaciok. Rozsa tudasa szakmailag abszolut megalapozott ,professzionalis es kisugarzasa, affinitasa dobbenetesen finom!
Informaciojat alazattal adja at nekunk. Nagyon keves ilyen ember van,aki nem szall el magatol. O ilyen, tanulhatunk Tole!
Aldja meg Isten minden lepeset!
Szeretettel,
Erika

 

 

 

dsc01666.jpg

 

Köszönöm a visszajelzéseket minden Útkereső Embertársamnak. Sajnos, ez a dolgozószoba mára már csak emlék... Ám, ha imádkoztok értem, talán a Jó Isten meghallgatja a szívbéli imákat, és még lesz részünk Személyes Tanácskozáson való találkozásokban...

Áldott, örömteli megoldásokat hozó Időket kívánva;

 

Tündérörömleléssel; TündérAnya RaSu
író,költő,reményt keltő
Reiki Mester/Tanár
spirituális tanító, tanácsadó
privát levélre privát válasz:
jotundervalaszol@hotmail.hu
https://rasu527.eoldal.hu/ TündérNő Magazin

935026_10200294574115224_941670006_n.jpg

Szerző: RaSu TündérAnya;Csatári Rózsa© Minden jog fenntartva

 

 

A mappában található képek előnézete TündérAnya Meséi...

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.